Interim directeur PO

Bekijk interim management vanuit een (ver)ander perspectief.

interim directeur PO

Interim directeur PO

Zoekt u een interim directeur PO (basisonderwijs), dan kan Van Zandwijk Advies u daarbij helpen. Misschien denkt u alleen aan een tijdelijke vervanging, maar een interimmer kan ook direct een structurele verandering inzetten. Op weg naar een ander perspectief. Wij regelen de juiste interim directeur PO voor u. Ook voor andere management functies kunnen wij interimmers voor u verzorgen.

Regio

Ons werkgebied is vooral de Randstad met aangrenzende regio’s.

Van Zandwijk Advies (VZA) beweegt zich al jaren succesvol op de markt van het tijdelijk managen en adviseren van (school)organisaties. Inmiddels begroeten wij onze 45e opdrachtgever en onze 20e interim professional in onze portefeuille.  Daar zijn we trots op. De kwaliteit van de uitvoering en de duurzame samenwerking met bestaande en potentiele opdrachtgevers is steeds de leidraad. Afgelopen jaar werd afgesloten met ruim 30 goed uitgevoerde interim opdrachten met zeer tevreden klanten. Onze inspanning en samenwerking wierp in deze zeer duidelijk zijn vruchten af.

Steeds vaker zijn er vragen voor een interimmer op een staffunctie. Ook die professionals zitten in onze portefeulle. Dus als u bijvoorbeeld tijdelijk een medewerker kwaliteitszorg zoekt, bel of mail ons dan.

Wij zijn ook steeds op zoek naar aanvulling van de groep interim managers die voor VZA wil werken.